TRANSFORMUJÚCI WORKSHOP S TINOU PENXOVOU

Hľadáš vo svojom živote pokoj a vyrovnanosť?

JE ČAS
NA TRANSFORMÁCIU

VIDÍME SA OPÄŤ O:

Nauč sa, ako zmeniť svoje každodenné návyky, vyhnúť sa autopilotovi, využiť stres ako svojho učiteľa a stať sa menej reaktívnym.

PRIPOJ SA K ŽIVÉMU ONLINE VYSIELANIU NA ZOOM-e,
V DEŇ SLOBODY, V STREDU 9. NOVEMBRA 2022 O 18:30.

Využi možnosť pripojiť sa k tejto 90-minútovej masterclass zameranej
na prácu so stresom. Zaregistruj sa najneskôr do 9. 11. 2022 18:20.

Cena stretnutia je 21 €

Tina_portret_V

Každý z nás túži byť zdravý a spokojný. Každý má v sebe prirodzene stav pokoja, vyrovnanosti a jasnosti. Niekedy len potrebujeme malú pomoc, aby sme sa tam dokázali vrátiť.

Som Tina

Rada sa s tebou podelím o nástroje, ktoré môžeš využívať v každodennosti, aby si v živote mohol/mohla ZAŽÍVAŤ VIAC POKOJA A VYROVNANOSTI.

Ako trénerka dýchania už viac ako 10 rokov pomáham ľuďom vyrovnať sa so zvládaním každodenného životného kolotoča! Naučím ťa ako prijať život v jeho pestrofarebnosti.

Čo ťa čaká počas 90-minútovej masterclass?

KĽÚČ K ROVNOVÁHE

Jediný článok vnútornej pohody, ktorý ťa môže oberať alebo ti zvyšovať životnú energiu, emócie, schopnosť komunikovať.

BLOKY A NÁVYKY

Odhaľ bloky a návyky, ktoré obmedzujú tvoj úspech v oblasti zdravia a vzťahov.

VNÚTORNÝ KOMPAS

Ako zmeniť stav svojho bytia a naladiť sa na svoj vnútorný kompas, získať jasnosť a začať sa uberať lepším smerom.

Aké by to bolo vedieť ako sa dostať z chaosu do pokoja?
Aké by to bolo, byť uzemnený/á v každom okamihu, bez ohľadu na to, čo ti život pripraví?
Aké by to bolo, vedieť ako si udžať svoju energetickú nádrž naplnenú bez toho, aby ju neustále vyčerpával nepríjemný stres?
Mať vždy stratégiu, ako sa zbaviť úzkosti, smútku alebo vyhorenia, keď sa v tvojom živote objavia?
Aké by to bolo, nielen si užívať jazdu na horskej dráhe, ale užívať si aj to, že sa ti na nej darí?

Chápem to a ver mi, že ti rozumiem viac ako si dokážeš predstaviť.
Veľkú časť svojho života som na horskej dráhe strávila a držala som sa tam ako prikovaná. Vždy som však vedela, že existuje lepší spôsob ako si túto jazdu užiť. Posledných niekoľko rokov skúmam vplyv stresu na naše telo a jeho schopnosť nájsť pokoj a liečiť sa z prežitého, či uvoľniť, čo nás brzdí. Všetko, čo sa učím praktizujem vo svojom živote a odovzdávam svojim klientom v rámci individuálnych terapií. Som vďačná za to, že som počúvala múdrosť svojej intuície a vrodenú schopnosť tela liečiť sa. Práve oni mi pomohli v procese uzdravovania.

Naučiť sa to môžeš aj ty!

Profituj tak ako všetci, ktorí tieto informácie v sebe obnovili. Tento špeciálny workshop ti pomôže vytvoriť si hlboké pochopenie fyziologických vplyvov stresu na tvoje telo i myseľ. Pomôže ti pomenovať spúšťače, ktoré ťa nakoniec vždy dostanú na autopilota. Vytvorením neviditeľnej "súpravy nástrojov na stres" budeš mať vždy po ruke nástroje potrebné na reštart a návrat do pokoja v reálnom čase a zabezpečíš si tým niečo veľmi dôležité -  vždy budeš vedieť ako si pomôcť a nasadiť si kyslíkovú masku ako prvý/á.

Pridaj sa ku mne počas špeciálneho workshopu a nauč sa, ako prejsť od plnej mysle k pokojnej mysli. Odomkni svoju vnútornú superschopnosť, ktorá zmení tvoj život k lepšiemu, navráti ti pokoj a vyrovnanosť.

SI NA SPRÁVNOM MIESTE!

TEJTO MASTERCLASS SA MUSÍŠ ZÚČASTNIŤ, AK...

  • Vieš, že veci treba zmeniť, ale nevieš, kde začať.
  • Vieš však, že na uskutočnenie zmeny potrebuješ podporu.
  • Už ťa nebaví cítiť sa vo vzťahoch alebo v živote preťažený/á, úzkostný/á, unavený/á a nešťastný/á.
  • Tvoje telo už vyhlasuje preťaženie.
  • Vieš, že reaguješ podráždene, keď v tebe vrie stres, a máš vo zvyku vybíjať si stres, či zlosť na svojich blízkych.
  • Chceš prejsť od chaosu k pokoju.
  • Máš všetkého plné zuby.
  • Kdesi hlboko vo vnútri vieš, že je čas urobiť vo svojom živote transformáciu.

OSOBNÉ POZVANIE
od TINY PENXOVEJ, lektorky workshopu

"Rob malé veci s veľkou láskou a sústreď sa na dobro.", aj tak by som mohla predstaviť hlavný zámer našej práce počas workshopu.

Milujem svoju prácu a som tu, aby som ti pomohla prejsť na iný, nový spôsob vnímania, cítenia, myslenia, pohybu, života. Behať na prázdno, žiť na pokraji emočného vyhorenia, zaobchádzať so svojim telom ako s odpadkovým košom, či boxovacím vrecom sa musí skončiť.

tina-beh

Tvoje dýchanie a spôsob, akým tvoje telo reaguje na vonkajšie vplyvy, sú odrazom tvojho života a toho, prečo sú tvoje telo, myseľ, emócie odpojené. Cieľom mojej práce je pomôcť ti cítiť sa bezpečne sám so sebou, svojimi emóciami, naučiť sa meniť zlozvyky na dobrozvyky, prinášať obmedzujúce presvedčenia do stavu pokoja, radosti a spojenia.

V tvojom tele sa nachádza obrovská hlboká múdrosť, ktorá je často zanedbaná, či zabúdaná, pretože väčšinu dní trávime nepretržite v priestore myslenia a rýchleho tempa života. Odomknutím prepojenia myseľ - telo sa môžeš vymaniť z neustáleho premýšľania a znovu naštartovať svoj vnútorný kompas a podporiť svoj cieľ. Presunúť sa do priestoru pokoja a vyrovnanosti. Toto miesto ťa bude napĺňať omnoho viac.

Moja cesta k tomuto bodu bola netradičná. Prácu dychového kouča študujem celoživotne a počas niekoľkoročnej práce s mojimi klientmi som videla a vidím ako mnohí z nás uviaznu na autopilotovi. Moja osobná cesta nebola iná. Trauma a práca s ňou ma priviedla k zmene pravidiel hry a priviedla ma k novým pravidlám prechodu z režimu prežitia do režimu prosperovania. To dnes prinášam do svojho dychového koučingu ako rozšírený aspekt transformácie.

TRANSFORMUJ SVOJ ŽIVOT A NADÝCHNI SA!

ZAREGISTRUJ SA EŠTE DNES
Jediný, kto môže prevziať kontrolu nad svojím životom a uskutočniť akúkoľvek transformačnú zmenu, SI TY! To, čo sa dozvieš na tomto špeciálnom workshope ti dodá sebadôveru, aby si to dokázal/a.